Η Apple έχει δημιουργήσει ένα κανάλι Apple TV + στο YouTube

0
Η Apple δημιούργησε ένα νέο κανάλι στο YouTube αφιερωμένο στην υπηρεσία ροής του Apple TV +. Θα δημοσιευθούν βίντεο που θα μιλούν για τα χαρακτηριστικά της online πλατφόρμας.   
Το νέο κανάλι της Apple έχει ήδη τα πρώτα βίντεο. Αυτές είναι σκηνές από τη μαγνητοσκόπηση ταινιών και τραγουδιών των μελλοντικών έργων της Apple, καθώς και μια προεπισκόπηση της υπηρεσίας streaming που κάνει η ίδια. Τα κλιπ χωρίζονται σε δύο playlists: "Indie Exclusives" και "Behind the Scenes".

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η Apple θα προωθήσει στο κανάλι YouTube όχι μόνο το δικό της περιεχόμενο βίντεο, αλλά και προϊόντα από εταιρείες τρίτων, τα οποία μπορούν να αγοραστούν από το iTunes.

Το Apple TV + θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες το φθινόπωρο του 2019. Η ανακοίνωση της υπηρεσίας συνεχούς ροής πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου 2019 . Ο Steven Spielberg, η Oprah Winfrey, η Jennifer Aniston και άλλες προσωπικότητες συμμετέχουν στη δημιουργία του αρχικού περιεχομένου της Apple. Το κόστος συνδρομής στην υπηρεσία παραμένει ακόμη άγνωστο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !