Πρόβλημα στο App Store: Οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν λήψη ή να ενημερώσουν εφαρμογές

0
Σήμερα το πρωί, ορισμένοι χρήστες του iPhone και iPad αντιμετώπισαν πρόβληματα ενημέρωσης εφαρμογών στο App Store. Ωστόσο, η ad hoc ιστοσελίδα της Apple δηλώνει ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν κανονικά. 
Αφού ο χρήστης προσπαθήσει να ενημερώσει ή να κατεβάσει την εφαρμογή από το App Store, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο σας ενημερώνει ότι οι όροι υπηρεσίας της Apple έχουν αλλάξει και πρέπει να διαβαστούν και να γίνουν αποδεκτοί.

Ωστόσο, κάνοντας κλικ στο κουμπί OK και συμφωνώντας με τις συνθήκες, οι χρήστες επιστρέφουν στο App Store, μετά το οποίο εμφανίζεται ξανά αυτό το παράθυρο, σχηματίζοντας έναν ατελείωτο βρόχο.

Το πρόβλημα αναφέρονται από χρήστες από διαφορετικές χώρες. Κάποιοι κάτοχοι των iOS gadgets έχουν λάβει πολλά επαναλαμβανόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενημερώνουν για αλλαγές στους όρους των υπηρεσιών της Apple.

Ένας χρήστης πρότεινε μια προσωρινή λύση σε αυτό το πρόβλημα που ίσως λειτουργεί. Πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Άκυρο όταν εμφανιστεί η πρώτη ειδοποίηση, όπου μετά την οποία εξακολουθεί να φορτώνεται η εφαρμογή.

Μέχρι τη στιγμή της γραφής, η Apple δεν σχολίασε ακόμη την κατάσταση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !