Η εφαρμογή Google Fit κυκλοφορεί τωρα και στο iOS

0
Το προηγούμενο καλοκαίρι, οι προγραμματιστές βελτίωσαν σημαντικά την εφαρμογή Google Fit, ενημέρωσαν την εμφάνισή της και πρόσθεσαν νέες λειτουργίες σε αυτήν. ....
Προηγουμένως, η εφαρμογή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο από ιδιοκτήτες των smartphones Android και τα έξυπνα ρολόγια με το Wear OS. Σήμερα είναι διαθέσιμη και στο iOS.

Στη νέα έκδοση του Google Fit, οι προγραμματιστές συνεργάστηκαν με ειδικούς από την American Heart Association. Η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα τον τύπο της δραστηριότητας μετά από 30 βήματα και μετά από ένα λεπτό ξεκινά την καταγραφή της έντασης και άλλων παραμέτρων της δραστηριότητας του χρήστη.

Το Google Fit σάς επιτρέπει να βλέπετε την απόσταση που διανύσατε, να διαπιστώσετε τον αριθμό θερμίδων που καίγονται, να μετράτε τα βήματα, να καταγράφετε την καρδιακή συχνότητα, τις φάσεις αναπνοής και ύπνου του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, τα δεδομένα συγχρονίζονται με την Apple Health, Wear OS και Apple Watch. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από την εφαρμογή είναι συστηματοποιημένες και διατίθενται με τη μορφή ημερήσιων χρονοδιαγραμμάτων. Με βάση τα δεδομένα σχετικά με την πρόοδο του χρήστη, η ίδια η εφαρμογή είναι σε θέση να προσαρμόσει τους στόχους που είχαν οριστεί προηγουμένως.

Η καρτέλα "Εφημερίδα" περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη σωματική δραστηριότητα του κατόχου για μια ορισμένη περίοδο. Εκεί μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τις ληφθείσες πληροφορίες με σημειώσεις από άλλες συγχρονισμένες εφαρμογές, για παράδειγμα, τη Nike Run Club και άλλες. Εάν, κατά τη διάρκεια του αθλητισμού, το smartphone και τα σχετικά gadget δεν ήταν συγχρονισμένα με το χρήστη, μπορείτε πάντα να προσθέσετε μια λίστα δραστηριοτήτων με μη αυτόματο τρόπο.

Η εφαρμογή Fitness της Google αποτελεί μια χρήσιμη συγκεντρωτική εφαρμογη δεδομένων για την υγεία, αναλύοντας την οποία ο χρήστης θα είναι σε θέση να δώσει προσοχή στον τρόπο ζωής του και να το διορθώσει εάν είναι απαραίτητο. Το Google Fit είναι πλέον διαθέσιμο για δωρεάν λήψη από το App Store.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !