Η Apple έχει προετοιμάσει ένα ειδικό βραβείο για τους ιδιοκτήτες των Apple Watch προς τιμήν της Ημέρας της Γης

0
Η Apple έχει προετοιμάσει ένα νέο βραβείο ανταμοιβής για τους ιδιοκτήτες του Apple Watch στην Ημέρα της Γης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου. Οι χρήστες των Smart Watch θα μπορούν να λαμβάνουν το σήμα της Ημέρας της Γης 2019, εκτελώντας οποιαδήποτε προπόνηση για 30 λεπτά ή και περισσότερο. 
Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό μοιράστηκαν οι χρήστες με τον Kyle Seth Gray στο Twitter. Ανάφερε επίσης εικονογραφικές εικόνες για την επίτευξη του στόχου και των αυτοκόλλητων ετικετών στο iMessage, που θα λάβουν όσοι ολοκληρώνουν την εργασία.

Όπως γνωρίζετε, η Apple συχνά διεξάγει διαγωνισμούς δραστηριότητας προς τιμήν μεγάλων διακοπών και διάσημων γεγονότων. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία πραγματοποίησε εκδηλώσεις και για την Ημέρα της Γης. Σε αυτή την περίπτωση, ο στόχος για την απόκτηση του σήματος το 2017 και το 2018 ήταν και τότε μια προπόνηση 30 λεπτών.

Είναι πιθανό ότι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι εργαζόμενοι της Apple στα καταστήματα της Ημέρας της Γης θα φορούν πράσινα πουκάμισα προς τιμήν του περιβαλλοντικού γεγονότος. Τα εμπορικά λογότυπα της Apple θα διακοσμηθούν επίσης με ένα πράσινο φύλλο στην κορυφή του μήλου.

Επιπλέον, η Apple έχει ήδη πραγματοποιήσει και άλλες εκδηλώσεις με ειδικά καθήκοντα για τους ιδιοκτήτες του Apple Watch προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας και του Μήνα της Καρδιάς νωρίτερα φέτος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !