Η Apple θα μεταφέρει ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 12 στο macOS 10.15

0
Η Apple κινείται προς την κατεύθυνση της ενοποίησης των λειτουργικών συστημάτων για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, οι ετικέτες της Siri, η "ώρα οθόνης" και άλλες λειτουργίες από το iOS θα προστεθούν στη νέα έκδοση του macOS.  
Οι ετικέτες της Siri επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους φωνητικές εντολές για συγκεκριμένες ενέργειες σε εφαρμογές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από την πηγή, μέχρι στιγμής μόνο οι εφαρμογές που έχουν γραφτεί στο πλαίσιο του έργου θα υποστηρίξουν τις εντολές Siri στο macOS. Οι μηχανικοί εργάζονται για να καταστήσουν τη Siri για macOS λειτουργικό όπως και στο  iOS.

Η δεύτερη λειτουργία που μεταφέρεται από το iOS στο macOS 10.15 θα είναι η ώρα οθόνης. Θα επιτρέψει στους χρήστες να βλέπουν και να περιορίζουν το χρόνο που δαπανάται στις εφαρμογές. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η λειτουργία οθόνης χρόνου στο macOS θα εφαρμοστεί με τον ίδιο τρόπο όπως για το iOS.

Επιπλέον, στο νέο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές Mac, η ρύθμιση Family Access θα βελτιωθεί, θα εμφανιστούν εφέ iMessage, όπως κομφετί, λέιζερ, πυροτεχνήματα και άλλα.

Αναμένεται ότι το macOS 10.15 θα παρουσιαστεί στο WWDC 2019, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !