Η Bose έχει προσθέσει το AirPlay 2 σε τρία μοντέλα έξυπνων ηχείων

0
Αυτή την εβδομάδα, η Bose πρόσθεσε την υποστήριξη του AirPlay 2 στην έξυπνη στήλη Home Speaker 500, καθώς και στα Soundbar 500 και Soundbar 700. Τα ηχεία SoundTouch είναι πιθανό να πάρουν το AirPlay 2 αργότερα αυτό το έτος.  


"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το πρωτόκολλο AirPlay 2 είναι τώρα διαθέσιμο στα έξυπνα ηχεία και τις μπάρες σας! Το AirPlay 2 σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική, podcasts και ηχητικά κομμάτια από βίντεο κλιπ από οποιαδήποτε συσκευή Apple στο προϊόν Bose σας. "


Το έξυπνο ηχείο Bose Home Speaker 500 έρχεται με έγχρωμη οθόνη LCD και ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό του Amazon Alexa. Το κόστος αυτού του μοντέλου είναι $ 399. Τα ηχεία Bose Soundbar 500 και Soundbar 700 με τον Βοηθό Βοηθού Alexa μπορούν να αγοραστούν για $ 549 και $ 799 δολάρια, αντίστοιχα.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι εξακολουθεί να εργάζεται για την εισαγωγή του AirPlay 2 στα ηχεία Bose SoundTouch. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση για αυτά τα ηχεία. Το κόστος των έξυπνων ηχείων SoundTouch από το Amazon Alexa ξεκινά από $ 199 δολάρια.


Είναι ενδιαφέρον ότι η ιστοσελίδα της Apple AirPlay 2 Bose δεν παρατίθεται ως κατασκευαστής συσκευών που έχει δηλώσει υποστήριξη για το νέο πρωτόκολλο.

Οι ενημερώσεις λογισμικού με υποστήριξη AirPlay 2 για τα έξυπνα ηχεία και ηχητικά στοιχεία είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !