Η Apple αναπτύσσει μια νέα φόρτιση MagSafe για iPhone, iPad, Apple Watch και Mac

0
Ο δημοσιογράφος Dennis Sellers δήλωσε ότι, παρά την ακύρωση της κυκλοφορίας του AirPower, η Apple δεν σταματά να εργάζεται στα δικά της συστήματα φόρτισης.  
Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον αριθμό 20190203751, που περιγράφει τα έξυπνα συστήματα φόρτισης για φορητές ηλεκτρονικές συσκευές όπως iPhones, iPads, Apple Watch και Mac laptops.

Στην αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η Apple σημειώνει ότι οι συνδέσεις ορισμένων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών ενδέχεται να καταστραφούν λόγω τυχαίας δίπλωσης του καλωδίου κατά τη διάρκεια της φόρτισης.
Για να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης μηχανικών βλαβών, η εταιρεία προσέφερε συνδέσεις με μαγνήτες.
Η Apple χρησιμοποίησε παρόμοια τεχνολογία νωρίτερα στους φορτιστές MacSafe της προηγούμενης γενιάς των MacBook, αλλά από το 2016 εγκατέλειψε αυτή τη λύση υπέρ του USB-C. Ίσως η εταιρία σκοπεύει να βελτιώσει την MagSafe και να την ενσωματώσει στους φορητούς υπολογιστές τα iPhone, iPad, Apple Watch και Mac.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα καλώδια με μαγνητικές συνδέσεις τρίτων κατασκευαστών υπάρχουν στην αγορά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως γνωρίζετε, η Apple λαμβάνει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αλλά δεν τα εφαρμόζει πάντα στα gadget τους, οπότε ο φορτιστής αυτός μπορεί να παραμείνει σε επίπεδο διπλώματος ευρεσιτεχνίας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !