Πώς να διακρίνετε τα AirPods 2 από τα AirPods 1

0
Θα πρέπει να είστε όλοι πιο προσεκτικοί κατά την αγορά των AirPods 2 σε μη επαληθευμένα καταστήματα, καθώς είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουμε τα νέα AirPod από τα παλαιά και μπορείτε να εξαπατηθείτε!
Δυστυχώς οι εικόνες απο τη συσκευασία είναι πανομοιότυπες και στα δυο μοντέλα και είναι δύσκολο να εντοπίσει κάποιος τη διαφορά με την πρώτη ματιά.Φυσικά δεν μιλάμε για την έκδοση με την ασύρματη φόρτιση καθώς αυτή το αναφερει και η εικόνες δεν δείχνουν κάποια καλώδια.

Ο μόνος τρόπος για να ξεχωρίσετε όλα αυτά τα ακουστικά και τις διαφορές τους είναι να ελέγξετε το μοντέλο με τον σειριακό αριθμό στην ιστοσελίδα της Apple! Παρακάτω βλέπετε τις διαφορές των κωδικών στα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα.

Όλα τα μοντέλα είναι διαφορετικά:

AirPods 1 - MMEF2, Α1523 Α1722 Α1602
AirPods 2 - MV7N2, A2031 A1602
AirPods 2 Ασύρματα - MRXJ2, A2032 A2031 A1938

Κατά τον έλεγχο με τον αριθμό σειράς (S/N) στον ιστότοπο της Apple, θα δείτε πολύ καθαρά το μοντέλο σας.

Εύρεση του σειριακού αριθμού των AirPods

Τα AirPods και η θήκη φόρτισης έχουν έναν κοινό σειριακό αριθμό. Δείτε πώς μπορείτε να τον βρείτε.
Ο σειριακός αριθμός* βρίσκεται στην κάτω πλευρά του καπακιού:


Εάν τα AirPods είναι συνδεδεμένα με τη συσκευή σας iOS, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες > AirPods, για να βρείτε τον σειριακό αριθμό:


Αν δεν έχετε τη θήκη φόρτισης, αλλά έχετε την αρχική συσκευασία, μπορείτε να βρείτε τον σειριακό αριθμό δίπλα από τον γραμμικό κωδικό. Μπορείτε επίσης να βρείτε τον σειριακό αριθμό στην αρχική απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς του προϊόντος.


* Στα AirPods (2ης γενιάς), κάθε AirPod έχει τον δικό του σειριακό αριθμό, ο οποίος αναγράφεται πάνω σε αυτό. Αν χρειαστεί να στείλετε τα AirPods ή τη θήκη φόρτισης για σέρβις, ανατρέξτε στον κύριο σειριακό αριθμό, που αναγράφεται στο καπάκι της θήκης. Δεν θα χρειαστείτε τους σειριακούς αριθμούς των AirPods.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !