Ios 12! Πως θα προσθεσετε ηχο κλησης στην Ios συσκευη σας,χωρις jailbreak/pc

0
Ο ήχος κλήσης είναι το καλύτερο πράγμα για να δείξει την προσωπικότητα των ανθρώπων. Για να προσθέσετε ήχο κλήσης στο iPhone χωρίς υπολογιστή, απαιτείται μια εφαρμογή που ονομάζεται GarageBand.  
Είναι μια εφαρμογή της Apple για ios και Mac OS X, η οποία χρησιμοποιείται για επεξεργασία ήχου. Αν το σκεφτείτε, οι ήχοι κλήσης και οι ταπετσαρίες είναι δύο από τους απλούστερους τρόπους προσαρμογής των iPhones μας. Ενώ είναι πολύ εύκολο να ορίσετε μια νέα ταπετσαρία , δυστυχώς, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για ringtones. Ο μόνος τρόπος για να λάβετε ringtones για το iPhone σας είναι να τα αγοράσετε από το iTunes, το οποίο, δυστυχώς, είναι ο μόνος απλός τρόπος να τα εγκαταστήσετε.

Υπάρχει μια έξυπνη διαδικασία για να φτιάξουμε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης από οποιοδήποτε κομμάτι χωρίς να χρησιμοποιούμε το iTunes και, επίσης, εντελώς δωρεάν. Αυτό που το καθιστά ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδέσετε το iPhone σας σε υπολογιστή ή Mac.

Οπότε για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποιο τραγούδι σαν ήχο κλήσης θα πρέπει να έχουμε κατεβάσει 2 εφαρμογές από το appstore. Η μία εφαρμογή είναι το Documents που με την βοήθεια αυτής της εφαρμογής θα βρούμε κάποιο τραγούδι,θα το κατεβάσουμε και θα το μετατρέψουμε σε mp3 αλλά και το GarageBand που θα μας βοηθήσει να κόψουμε το τραγούδι το οποίο έχουμε κατεβάσει και να το προσθέσουμε σαν ήχο κλήσης στην ios συσκευή μας.


Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την όλη διαδικασία για το πως θα βάλετε κάποιο τραγούδι σαν ήχο κλήσης στο ios 12



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !