Η δεύτερη γενιά Apple Pencil μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές κατά το ξεκλείδωμα ενός αυτοκινήτου

0
Οι ιδιοκτήτες του iPad Pro αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του απομακρυσμένου ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου με το τηλεχειριστήριο κατά τη φόρτιση της δεύτερης γενιάς Apple Pencil. Η εταιρεία διαμηνύει τους χρήστες να μην φορτίσουν το gadget κοντά στο όχημα τους.  
Η Apple ενημέρωσε τις οδηγίες του Apple Pencil στον ιστότοπό της με την ένδειξη του προβλήματος σχετικά με το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο κατά τη φόρτιση της δεύτερης γενιάς Apple Pencil από το iPad Pro.

Αυτό το ζήτημα μπορεί να παρουσιαστεί εάν ο χρήστης κρατάει ένα iPad Pro με συνδεδεμένο μολύβι Apple δεύτερης γενιάς και προσπαθεί να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα κλειδί fob. Δεν υπάρχει παρεμβολή εάν το μολύβι της Apple δεν βρίσκεται στη λειτουργία φόρτισης και είναι συνδεδεμένο στο tablet.

Δείτε πώς η Apple εξηγεί το πρόβλημα στη σελίδα υποστήριξης προϊόντων:


Αυτό είναι σίγουρα ένα μάλλον περίεργο και εν μέρει διασκεδαστικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ένας μικρός αριθμός χρηστών. Εάν έχετε δυσκολία να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο, τότε, πριν καλέσετε ένα φορτηγό ρυμούλκησης, ελέγξτε εάν το μολύβι της Apple φορτίζεται στην τσάντα σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !