Έγινε γνωστό τι να περιμένουμε από το νέο λειτουργικό το iOS 13

0
Dark mode εμφάνιση, βελτιωμένο multitasking, τη νέα έκδοση του "Mail" και όχι μόνο είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του IOS 13 που θα δούμε τους επόμενους μήνες. Οι δημοσιογράφοι 9to5Mac μίλησαν με πηγές κοντά στην Apple και ανακάλυψαν πως θα είναι το iOS 13. 
Σύμφωνα με την πηγή, το νέο iOS 13 θα παρουσιαστεί στις 3 Ιουνίου 2019. Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στο WWDC 2019 International Developers Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του McEneri στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβαν δημοσιογράφοι από την πηγή, το νέο λογισμικό για το iPhone και το iPad θα λάβει την πολυαναμενόμενη σκοτεινή λειτουργία. Φήμες για αυτό το χαρακτηριστικό εμφανίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2019 . Η ενεργοποίηση, καθώς και για να το προσαρμόστε με τις παραμέτρους της αντίθεσης, θα είναι δυνατό στην ενότητα "Ρυθμίσεις".

Θεωρείται ότι η Apple θα αλλάξει επίσης τον τρόπο ακύρωσης των ενεργειών στο iPad, καθώς ορισμένοι χρήστες tablet ανέφεραν ότι η ταλάντευση με τρία δάχτυλα στο πληκτρολόγιο για να ακυρώσετε πληκτρολογημένο κείμενο δεν είναι πάντα βολική. Επιπλέον, θα αλλάξει και η μορφή του Safari όπου σε ορισμένες περιπτώσεις, ο χρήστης θα μπορεί να μεταβεί στην έκδοση desktop των ιστότοπων. Στη λειτουργία multitasking, οι εφαρμογές στο iOS 13 θα μπορούν να δημιουργούν πολλαπλά παράθυρα.

Λήψη ενημέρωσης και της αλληλογραφίας θα δούμε στο επόμενο λειτουργικό. Στη νέα έκδοση, θα είναι δυνατή η κατανομή των εισερχόμενων μηνυμάτων σε διάφορες κατηγορίες που είναι διαθέσιμες για αναζήτηση ή η τοποθέτησή τους σε ξεχωριστό τμήμα "Διαβάστε παρακάτω". Η δημοσίευση σημειώνει επίσης ότι στο iOS 13 θα αλλάξει η εμφάνιση της προσαρμογής της έντασης του ήχου αλλά και ένα μεγάλο πλήθος αλλαγών που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτονται .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !