Ένα παιδί μπλοκάρει το iPad του πατέρα του για 48 χρόνια

0
Αν ο ιδιοκτήτης εισάγει λάθος κωδικό στη συσκευή του iOS, αποκλείεται από την Apple η πρόσβαση, όπου με κάθε εσφαλμένη προσπάθεια να αυξάνεται ο χρόνος μετά τον οποίο μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά για να ξεκλειδώσετε σωστά τη συσκευή.   
Ο δημοσιογράφος του New Yorker, Evan Osnos έφυγε από το iPad του στο γραφείο του και αργότερα το βρήκε στα χέρια του τριετούς του παιδιού, το οποίο επανειλημμένα εισήγαγε τυχαίους αριθμούς. Η οθόνη της συσκευής πρότεινε ότι ο Evan να προσπαθήσει ξανά να εισάγει τον κωδικό πρόσβασης μετά από 25.536.442 λεπτά, δηλαδή περίπου 48 χρόνια από τώρα. Ο Evan μοιράστηκε την αστεία του κατά τα άλλα ιστορία στο Twitter και ζήτησε από τους ακόλουθους του συμβουλές.

"Τι σύμπτωση. 25 536 442 λεπτά είναι ακριβώς ο χρόνος αναμονής για την υπηρεσία υποστήριξής μας ", οι συνδρομητές του Evan αστειεύτηκαν.

Ευτυχώς, ορισμένοι συνδρομητές εξήγησαν ακόμη στον δημοσιογράφο πώς να το βάλει στη λειτουργία DFU και να εγκαταστήσει ξανά το υλικολογισμικό. Κάποια από τα στοιχεία χάθηκαν, αλλά ο Έβαν Όσνος ξεφορτώθηκε το πρόβλημα του κλειδώματος και πήρε ένα άλλο σοβαρό επιχείρημα-μάθημα υπέρ της τακτικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !