Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα της προς τιμήν της Ημέρας της Γης

0
Η Apple έχει προσθέσει μια ειδική ιστοσελίδα για την οικολογία και το περιβάλλον, περιγράφοντας λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χρησιμοποιεί τα ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευές τους.   

"Οι πραγματικές καινοτομίες αλλάζουν τον κόσμο χωρίς να βλάπτουν τον πλανήτη", - με το σύνθημα αυτό η Apple δημοσίευσε μια έκθεση το 2019 σχετικά με τις επιπτώσεις της εταιρείας στο περιβάλλον.

Σε μια ειδική ιστοσελίδα, η εταιρεία επικεντρώθηκε για μια ακόμη φορά στην περιβαλλοντική ευελιξία των υπολογιστών Mac mini και MacBook Air 2018, τα οποία είναι απόλυτα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Η Apple σημειώνει επίσης ότι, χάρη στη χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών στα εξαρτήματα και τη συσκευασία του iPhone, μπόρεσε να μειώσει την εξόρυξη μετάλλων κασσίτερου κατά 29.000 τόνους.


Τα τελευταία 10 χρόνια, η εταιρεία κατάφερε να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας των προϊόντων της κατά 70%.

"Ελέγουμε προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή συσκευών της Apple και εντοπίζουμε ουσίες που μπορούν να βλάψουν τους ανθρώπους ή το περιβάλλον. Η Apple ακολουθεί αυστηρά πρότυπα σχετικά με το τι αποτελείται από τις συσκευές που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Για παράδειγμα, στο Apple Watch προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο νικέλιο - ένα μέταλλο που μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ».

Για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής, η Apple κατασκευάζει όλες τις συσκευές από ανθεκτικά υλικά και διατηρεί τη συνάφεια τους με την έγκαιρη ενημέρωση του λογισμικού. Λιγότερο συχνά, απαιτείται ανακύκλωση άρα και λιγότερη πίεση στο περιβάλλον.

Επιπλέον, η Apple προωθεί το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών. Ένα νέο video της εταιρίας δείχνει πώς το ρομπότ Daisy αποσυναρμολογεί το gadget.



Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται ετησίως στις 22 Απριλίου. Η Apple διοργανώνει τακτικά εκστρατείες αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης και παρέχει στους χρήστες πληροφορίες για το σεβασμό τους για το περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !