Το Samsung Galaxy S10 5G αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

0
Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι οι δύο κάμερες του Galaxy S10 5G κατέχουν την πρώτη θέση στην κατηγορία του DxOMark. Το smartphone ήταν το πρώτο στην ιστορία, σημείωσε 100 πόντους στο βίντεο. 
Η κύρια μονάδα της κάμερας του Galaxy S10 5G για φωτογραφίες και βίντεο έλαβε την πρώτη θέση της DxOMark Mobile με μέση βαθμολογία 112 μονάδων, με 117 σημεία για τη φωτογραφία και 100 σημεία για το βίντεο. Η πύλη DxOMark τόνισε ότι προηγουμένως τα smartphones δεν μπόρεσαν να φτάσουν το σήμα των 100 μονάδων κατά τη λήψη βίντεο. Αυτές οι δοκιμές έδειξαν ότι η κύρια κάμερα του Galaxy S10 5G έχει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και εξαιρετική αναπαραγωγή χρώματος σε διάφορες συνθήκες.

Η μπροστινή κάμερα κατατάχθηκε επίσης πρώτη στην βαθμολογία DxOMark Selfie με ένα μέσο σκορ 97 βαθμών.

Το Samsung Galaxy S10 5G εισήχθη το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους στην εκδήλωση Galaxy Unpacked. Είναι εξοπλισμένο με έξι φακούς επαγγελματικής ποιότητας, από τους οποίους δύο βρίσκονται μπροστά και τέσσερις πίσω.

Σε αυτό το μοντέλο, ο κατασκευαστής βελτίωσε σημαντικά την κάμερα χρησιμοποιώντας έναν νευρικό επεξεργαστή (NPU). Οι μπροστινές κάμερες του Galaxy S10 5G παρέχουν με ακρίβεια πληροφορίες βάθους, μετρώντας το χρόνο κατά τον οποίο το σήμα φωτός ανακλάται από αντικείμενα. Αυτό παρέχει ένα εφέ bokeh κατά τη λήψη βίντεο σε πραγματικό χρόνο.
Πηγη: SAMSUNG


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !