Ο διάδοχος και η εναλλακτική λύση του Cydia Eraser

0
Οι περισσότεροι χρήστες του jailbreak είναι εξοικειωμένοι με το Cydia Eraser ενα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες ουσιαστικά να σβήσουν το jailbreak στην iOS συσκευή τους, αφαιρώντας με ασφάλεια όλα τα στοιχεία του jailbreak χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρετε τη συσκευή.    
Μπορεί να είναι χρήσιμο εάν προσωρινά θέλετε να καταργήσετε το jailbreak από τη συσκευή σας μετά από προβλήματα και να σχεδιάσετε να το επαναφέρετε σε κατάσταση jailbreak.

Δυστυχώς το εργαλείο Cydia Eraser, το οποίο αναπτύχθηκε από τον δημιουργό του Cydia τον Saurik, δεν έχει ενημερωθεί τελευταία και προς το παρόν δεν υποστηρίζει το jailbreak του iOS 12. Ενώ ελπίζουμε ότι καποια στιγμή ο Saurik θα αναβαθμίσει το Cydia Eraser για να υποστηρίξει τις σύγχρονες συσκευές στο jailbreak μία μέρα, ο προγραμματιστής Sam Gardner, ο οποίος στο Reddit , ανακοίνωσε ότι εργάζεται επί του παρόντος για το εργαλείο διαδοχής, το οποίο αποτελεί εναλλακτική λύση για το Cydia Eraser.
Ο προγραμματιστής λέει ότι εργάζεται για το εργαλείο διαδοχής για περισσότερο από ένα χρόνο και όταν κυκλοφορήσει θα υποστηρίξει το iOS 10.0 ή νεώτερο, το οποίο περιλαμβάνει iOS 12 και iOS 11. Ο Gardner σημειώνει ότι μόλις κυκλοφορήσει η διαδοχή του δεν θα είναι δύσκολο για αυτόν να διατηρήσει και να προσθέσει υποστήριξη για πιο πρόσφατες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος μελλοντικά.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το εργαλείο διαδοχής κατεβάζει αρχείο IPSW στη συσκευή και εξάγει το σύστημα αρχείων ρίζας DMG σε αυτό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το rsync για να αντικαταστήσει όλα τα αρχεία που τροποποιήθηκαν κατά τη διαδικασία jailbreak και διαγράφει τυχόν επιπλέον αρχεία, απομακρύνοντας έτσι οποιαδήποτε ίχνη του jailbreak από τη συσκευή.

Ενώ το έργο για την εναλλακτική διαδοχή Cydia Eraser δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ο Sam Gardner ελπίζει ότι θα μπορέσει να το κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες. Το εργαλείο διαδοχής είναι ανοιχτού κώδικα και μπορείτε να δείτε τις εργασίες του σχετικά με αυτό στο GitHub repo εδώ .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !