Περιηγηθείτε στα Repos του Cydia και κατεβάστε DEB Αρχεία Tweaks σε Mac, Windows, Linux χωρίς μια ios συσκευή

0
Θέλοντας να βοηθήσει την κοινότητα jailbreak, ο Boris Honman ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για υπολογιστές desktop που ονομάζεται CyDownloader. Η εφαρμογή δεν είναι ένα εργαλείο jailbreak, αλλά δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στα αποθετήρια του Cydia και να κατεβάζουν αρχεία DEB. 
Ως εφαρμογή, ο Cydia έχει τυπικά εγκατασταθεί στις συσκευές ως κατάστημα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες συσκευών να περιηγούνται και να προβάλλουν πακέτα και στη συνέχεια να πραγματοποιούν λήψη και εγκατάσταση αυτών των πακέτων στη συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένος. Με αυτή την έννοια, η Cydia είναι ο διαχειριστής πακέτων σε συσκευές jailbroken για πολλά χρόνια τώρα.

Ωστόσο, διαπιστώνουμε τώρα ότι οι σύγχρονες μέθοδοι jailbreak, όπως το Electra για συσκευές 64-bit που εκτελούν iOS 11 και αργότερα στο ios 12, δεν εγκαθιστούν στην πραγματικότητα πάντα το Cydia ως μέρος της διαδικασίας λόγω ζητημάτων συμβατότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες συσκευών πρέπει να αποκτήσουν και να εγκαταστήσουν πακέτα, τροποποιήσεις και επεκτάσεις με άλλους τρόπους, όπως απευθείας από τον προγραμματιστή και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τη διαδικασία εγκατάστασης τους με μη αυτόματο τρόπο στη συσκευή.
Το CyDownloader θα σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα πακέτα που θέλετε σε εκτελέσιμη μορφή DEB έτσι ώστε να μπορειτε να τα χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας.
Εσείς απλά προσθέστε την πηγή όπως θα κάνατε στη συσκευή σας και θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα για κατέβασμα.
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για Windows και Mac παρακάτω.


cydownload-win32.zip 11.3 MB



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !