Το μόντεμ 5G της Apple δεν προβλέπεται να εμφανίζεται μέχρι το 2025

0
Η δημοσίευση της The Information, επικαλούμενη τις δικές της πηγές, αναφέρει ότι τα προβλήματα στη σχέση μεταξύ της Intel και της Apple άρχισαν πριν από το μόντεμ των 5G. Στις αρχές του 2017, η Intel υποσχέθηκε να παραδώσει στην Apple μια παρτίδα LTE μόντεμ για τα smartphones του 2018.   
Δεδομένου ότι τα μόντεμ είχαν συνεχώς προβλήματα, η Intel τα επεξεργάστηκε τέσσερις φορές, τελικά αποφεύγοντας τη διακοπή των προμηθειών.

Νωρίτερα, η Apple αγόρασε μια παρτίδα από την Intel και την Qualcomm, αλλά αναγκάστηκε να περιορίσει τις δυνατότητες των τελευταίων, ώστε να μην ξεχωρίζουν σε σχέση με τα προϊόντα της Intel με κακή ποιότητα. Με την πάροδο του χρόνου, η κατάσταση με την Qualcomm έχει επιδεινωθεί, οπότε για τα iPhone XS, XS Max και XR έπρεπε πάλι να αγοράσουν μόντεμ της Intel.

Οι σχέσεις μεταξύ της Intel και της Apple κλιμακώθηκαν όταν κατέστη σαφές ότι ο προγραμματιστής των τσιπ δεν θα ήταν σε θέση να απελευθερώσει εγκαίρως ένα μόντεμ 5G . Μετά από χρόνια διαφορών , ο κατασκευαστής των iPhone αποφάσισε να καταλήξει σε συμφωνία διακανονισμού με την Qualcomm.

Σύμφωνα με αναφορές πηγών εξοικειωμένων με την κατάσταση, στο Cupertino, φαίνονται ενθουσιώδεις για τη δημιουργία του δικού τους modem 5G , αλλά η ανάπτυξή του βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον να αναμένεται η απελευθέρωσή του νωρίτερα από το 2025.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !