Το Steam Link είναι διαθέσιμο σε iPhone / iPad και Apple TV τώρα

0
Η Apple τελικά αποφάσισε να εγκρίνει την εφαρμογή Steve Link της Valve ( Link App Store - Free - iPhone / iPad) μετά την απόρριψή της πριν από ένα χρόνο. Αρχικά, η Apple δεν ήθελε η εφαρμογή να επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν παιχνίδια με το Steam χωρίς να πληρώνουν προμήθεια ύψους 30%. 
Ένα χρόνο αργότερα, το Steam Link φτάνει στο iPhone, iPad και ακόμη και στην Apple TV. Η εφαρμογή επιτρέπει την αναπαραγωγή όλων των παιχνιδιών που έχουν αγοραστεί στο Steam, είτε σε υπολογιστή είτε σε Mac. Οποιοσδήποτε τίτλος μπορεί στη συνέχεια να μεταδοθεί σε iPhone, iPad ή Apple TV και ο παίκτης μπορεί να παίξει χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα μπροστά από τον υπολογιστή του ή το Mac.

Για να απολαύσετε το Steam Link, βεβαιωθείτε ότι το Steam είναι ανοιχτό στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Μόλις ολοκληρωθεί, θα ξεκινήσει τη σύνδεση του Steam στο iPhone, το iPad ή την Apple TV για να ξεκινήσει μια αναζήτηση στο τοπικό δίκτυο. Η εφαρμογή θα προσφερθεί στη συνέχεια να συνδεθεί με τον υπολογιστή / Mac που είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο.

Στο iPhone ή το iPad, μπορείτε να παίξετε είτε στην οθόνη αφής με τα δάχτυλά σας, είτε με μοχλό MFI (Made for iPhone). Στην Apple TV, πρέπει να διαθέτετε από έναν ελεγκτή MFI.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !