Η Apple άρχισε να στέλνει επιστολές προσκλήσεις για την Apple Arcade σε προγραμματιστές

0
Πρόσφατα, η Apple εισήγαγε μια νέα υπηρεσία την Apple Arcade, όπου και είναι γνωστό ότι θα ξεκινήσει στο τέλος του τρέχοντος έτους. Μια ανακοίνωση εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Apple Arcade για τους προγραμματιστές το Μάρτιο, καλώντας τα στούντιο παιχνιδιών και τους εκδοτικούς οίκους να ενταχθούν στη νέα υπηρεσία.   
Σήμερα, η Apple έχει αρχίσει να στέλνει τις προσκλήσεις.

"Τον Μάρτιο, παρουσιάσαμε την Apple Arcade, την πρώτη υπηρεσία συνδρομής παγκοσμίως για παιχνίδια για φορητές συσκευές, επιτραπέζιους υπολογιστές και συσκευές από το καθιστικό. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πιο καινοτόμους προγραμματιστές παιχνιδιών για να κάνουμε την υπηρεσία μας πραγματικότητα.
Εάν εργάζεστε σε ένα νέο παιχνίδι και θέλετε να εξετάσουμε τη δυνατότητα να το προσθέσετε στο Apple Arcade - θα χαρούμε να το κάνουμε ", ανέφερε η επιστολή.

Τα παιχνίδια που η Apple θα προσφέρει μέσω της συνδρομής Arcade δεν θα εμφανίζονται στο κανονικό App Store.

Για τα έργα που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, η εταιρεία προσφέρει χρηματοδότηση εκ των προτέρων. Αφού εμφανιστεί το παιχνίδι στην υπηρεσία, οι προγραμματιστές θα λάβουν την ανταμοιβή. Το μέγεθός τους θα εξαρτηθεί από το χρόνο που ξοδεύουν οι χρήστες στο παιχνίδι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !