Οι υπάλληλοι της Apple άρχισαν να λαμβάνουν την Apple Card

0
Ο γνωστός Veniamin Geskin μοιράστηκε κάποιες εικόνες στο Twitter σχετικά με την κάρτα της Apple. Σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένοι υπάλληλοι της Apple έχουν ήδη λάβει την νέα κάρτα που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο. 
Για λόγους εμπιστευτικότητας, το όνομα του εργαζομένου της Apple αντικαταστάθηκε με το όνομα του δημιουργού ιδεών. Η παρουσίαση δείχνει τη διαδικασία αντιστοίχισης, είναι παρόμοια με τα AirPods, με απλές οδηγίες όπως "Ξεκλειδώστε το iPhone και φέρτε την κάρτα σε αυτό".
Όπως γνωρίζετε, η Apple Card αποθηκεύεται σε ψηφιακή μορφή στο iPhone για πληρωμές Apple Pay. Επιπλέον, υπάρχει μια φυσική πιστωτική κάρτα, κατασκευασμένη από τιτάνιο με το όνομα του ιδιοκτήτη χαραγμένο. Σε αντίθεση με άλλες τραπεζικές κάρτες, δεν υπάρχουν αριθμοί ή ημερομηνίες λήξης. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Πορτοφόλι στο iPhone. Στο πίσω μέρος της κάρτας Apple, υπάρχει μια παραδοσιακή μαγνητική ταινία και η κάρτα περιέχει επίσης ένα ενσωματωμένο τσιπ για την επαφή χωρίς πληρωμή.

Αναμένεται ότι οι κάτοικοι της Apple Card της Αμερικής θα την έχουν διαθέσιμη αυτό το καλοκαίρι.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !