Η Google συνεχίζει να αστειεύεται με το iPhone

0
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των Pixel 3a και Pixel 3a XL στο συνέδριο Google I / O 2019, τα smartphones ξεκίνησαν να πωλούνται. Την ίδια στιγμή, στην εκστρατεία μάρκετινγκ της εταιρίας, χρησιμοποιήθηκε μια ακόμη σύγκριση των τηλεφώνων της με ένα καλυμμένο iPhone XS.  
Προηγουμένως, η Google έχει ήδη χρησιμοποιήσει μια παρόμοια κίνηση κατά τη διάρκεια με την παρουσίαση της λειτουργίας "Night Sight". Εκτός από τα κοινωνικά δίκτυα, η εταιρεία έχει τοποθετήσει διαφορα διαφημιστικά banners στις Η.Π.Α., αποδεικνύοντας την υπεροχή της νυχτερινής λήψης του Pixel 3a απέναντι στο iphone. Η Google αποφάσισε επίσης να παραθέσει τις τιμές των smartphones σε διαφημιστικές πινακίδες, υπονοώντας ότι δεν πρέπει να αγοράσετε την ανταγωνιστή συσκευή για 999 δολάρια, η οποία παίρνει χειρότερες φωτογραφίες από το Pixel 3a που κοστίζει $ 399. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα πανό βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, κοντά στο νέο κατάστημα της Apple στη βιβλιοθήκη Carnegie.Με την πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι το τυχαίο κινητό "Phone X" είναι μια άμεση αναφορά στο Apple iPhone X. Ωστόσο, στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια, αναφέρθηκε φανερά ότι η εικόνα λήφθηκε στο iPhone XS.

Εκτός από τη διαφήμιση της σύγκρισης του Pixel 3a με το iPhone αυτή την εβδομάδα, η Google κυκλοφόρησε αρκετά βίντεο σχετικά με τις δυνατότητες των νέων smartphones με τη συμμετοχή γνωστών μουσικών καλλιτεχνών.
Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !