Οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών μήνισαν την Apple λόγω κακής ποιότητας σχεδιασμού του iPhone 7 που οδήγησε σε προβλήματα

0
Την περασμένη εβδομάδα, οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών υπέβαλαν αρκετές αγωγές εναντίον της Apple εξαιτίας του προβλήματος "Loop Disease" με το τσιπ ήχου στο iPhone 7.  
Στις αμφότερες αγωγές που υποβλήθηκαν στην Καλιφόρνια και στα δικαστήρια του Illinois, υποστηρίζεται ότι η Apple προσπάθησε να κρύψει τα ελαττώματα των iPhone 7 και 7 Plus, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα με την λειτουργία των smartphones.

Ένας από τους ενάγοντες, ο Joseph Casillas, αγόρασε το iPhone 7 τον Ιούλιο του 2017 και χρησιμοποίησε τη συσκευή χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το Νοέμβριο του 2018. Μετά από αυτό, επέστησε την προσοχή του στην παραμόρφωση του ήχου και του εξωγενούς θορύβου κατά την ακρόαση περιεχομένου μέσω του ηχείου και κατά τη διάρκεια κλήσεων.

Η Casillas επικοινώνησε με την υποστήριξη της Apple, αλλά οι ειδικοί δεν μπορούσαν να διαγνώσουν το πρόβλημα. Εξήγησαν ότι, εφόσον το τηλέφωνο δεν καλύπτει πλέον την εγγύηση της Apple, ο χρήστης θα πρέπει να πληρώσει για τις απαραίτητες επισκευές.

Ένας άλλος καταγγέλλων είναι ο Jontay Banks, ο οποίος αγόρασε το νέο iPhone 7 τον Ιανουάριο του 2017 και παρατήρησε και αυτός το ίδιο όταν τα προβλήματα με τον ήχο εμφανίστηκαν τον Αύγουστο του 2018.

Οι αγωγές υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα προέκυψε ως αποτέλεσμα του λανθασμένου σχεδιασμού του iPhone 7. Όπως αναφέρθηκε στο φάκελο, το αλουμινένιο πλαίσιο του iPhone 7 είναι κατασκευασμένο από υλικά κακής ποιότητας, λόγω των οποίων το πλαίσιο της συσκευής μπορεί να λυγίσει πάνω από τον ελεγκτή ήχου. Έτσι, η παραμόρφωση του κατά τη λειτουργία οδηγεί σε ζημιά στις επαφές των ακουστικών και στην μητρική πλακέτα του smartphone.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την επικράτηση του "Loop Disease" στο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus που αποκαλύφτηκε, η Apple δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το πρόβλημα με το τσιπ ήχου.
Εσείς παρατηρήσατε κάποιο πρόβλημα στο δικό σας κινητό με τον ήχο?


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !