H Xiaomi έστειλε στη στρατόσφαιρα το Redmi Note 7 για να τραβήξει φωτογραφίες

0
Σήμερα, οι κατασκευαστές των smartphones κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για την προώθηση των προϊόντων τους. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεχωρίσουν στην αγορά των   
κινητών τεχνολογιών, όπου οι συσκευές δεν είναι ουσιαστικά πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Τώρα είναι η σειρά της Xiaomi να πάει σε ακραία μέτρα, για την διαφήμιση του νέου note Redmi 7.
Το επίσημο κανάλι του YouTube της Xiaomi διαθέτει ένα βίντεο που δείχνει τι συμβαίνει εάν στείλετε ένα smartphone Xiaomi στο διάστημα για να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες. Το smartphone έχει ανέβει στα 35 χλμ. με ένα μπαλόνι και αφού έβγαλε τις φωτογραφίες, στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος.

Το Redmi note 7 αντιστάθηκε στο κρύο στους -58 βαθμούς Κελσίου και τράβηξε επίσης μερικές βολές της Γης χρησιμοποιώντας την οπίσθια κάμερα των 48-megapixel. Ο κατασκευαστής έχει δημοσιεύσει μερικές βολές στη σελίδα στο Twitter του.

Είναι ενδιαφέρον ότι στο βίντεο βλέπουμε το Redmi note 7 που αιωρείται πάνω από τη Γη στο βραχίονα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα τουλάχιστον δύο note 7 ξεκίνησαν για το διάστημα όπου το βίντεο προφανώς τράβηξε ένα τηλέφωνο και οι φωτογραφίες είναι από το άλλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κινητό έχει καταπληκτικές επιδόσεις που τυχαίνει να το έχω αγοράσει για δικό μου άτομο, η τιμή του ξεκινά από τα 160 ευρώ στη γνωστή σελίδα του Skroutz.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !