Το Apple Watch θα αποκτήσει το δικό του App Store και θα γίνει πιο αυτόνομο

0
Η δημοσίευση του Bloomberg σήμερα αναφέρει ότι το Apple Watch μπορεί σύντομα να εξαρτάται λιγότερο από το iPhone. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οι δημοσιογράφοι, η ενημέρωση του watchOS 6 θα προσθέσει το δικό της κατάστημα στα ρολόγια της Apple, καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες καινοτομίες. 
Το Apple Watch με υποστήριξη 4G LTE εμφανίστηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά ακόμη και αυτά τα μοντέλα ήταν συνδεδεμένο με ενα smartphones. Προφανώς, τώρα το ρολόι θα γίνει ένα ανεξάρτητο πλήρες gadget που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το iPhone.

Με την έλευση του δικού του καταστήματος, τα ρολόγια αναμένεται να λάβουν αρκετές νέες εφαρμογές. Οι ανώνυμες πηγές του Bloomberg υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή "Βιβλία" θα ενημερωθεί για να μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε audiobooks. Στο ρολόι θα εμφανιστεί μια αριθμομηχανή και δύο ακόμη εφαρμογές: Δοσολογία και Κύκλος.Η πρώτη θα σας υπενθυμίσει να πάρετε χάπια και η δεύτερη είναι το γυναικείο ημερολόγιο με βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Το Apple Watch θα έχει και πολλές άλλες βελτιώσεις. Για παράδειγμα, το ανανεωμένο θέμα για το ρολόι "ηλιακού αναλογικού" και μια τροποποιημένη διεπαφή, αφήνοντας περισσότερο χώρο για εφαρμογές φόντου που δείχνουν τον καιρό, την υγρασία και το θόρυβο.

Πιθανότατα, το watchOS 6 θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα στην έκθεση Apple WWDC 2019.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !