Οι καταναλωτές υποστηρίζουν ότι η Apple υπερεκτιμά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone

0
Σε μια νέα μελέτη της βρετανικής ομάδας προστασίας των καταναλωτών την Which, που δημοσιεύθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, υποστηρίζεται ότι τα ισχυρισμένα στοιχεία σχετικά με την αυτονομία των συσκευών της Apple υπερβαίνουν μερικές φορές τα πραγματικά στοιχεία κατά 51%.  
Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι εξέτασαν εννέα διαφορετικά μοντέλα iPhone και διαπίστωσαν ότι όλα απέτυχαν να καλύψουν τις υποσχέσεις της Apple κατά 18-51%. Για παράδειγμα, το iPhone XR σε κατάσταση ομιλίας λειτούργησε 16 ώρες και 32 λεπτά, αν και η Apple ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα πρέπει να λειτουργεί έως και 25 ώρες.

Στην απάντησή της στο Which Group, που δημοσιεύθηκε μέσω του Business Insider, η Apple ανακοίνωσε ότι δοκιμάζει διεξοδικά τα προϊόντα της και εγγυάται τον καθορισμένο χρόνο λειτουργίας των συσκευών της. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι δεν μοιράστηκε τη μεθοδολογία της έρευνας, ενώ η Apple δημοσίευσε μια λεπτομερή διαδικασία δοκιμών.

"Εξετάζουμε διεξοδικά τα προϊόντα μας και είμαστε υπεύθυνοι για τη ζωή των μπαταριών μας. Χάρη στην στενή ενσωμάτωση του υλικού και του λογισμικού, το iPhone έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διαχειρίζεται έξυπνα την κατανάλωση ισχύος του συστήματος και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μεθοδολογία δοκιμών μας βασίζεται σε αυτό το γεγονός.Η έρευνα δεν μοιράστηκε τη μεθοδολογία μαζί μας, έτσι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα αποτελέσματά τους με τα δικά μας. "

Επίσης ελέγχτηκαν smartphones όχι μόνο από την Apple, αλλά και από τη Samsung, τη Sony, τη Nokia και την HTC. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Samsung, η Sony και η Nokia υποτιμούν τον χρόνο λειτουργίας των μπαταριών τους στις προδιαγραφές των συσκευών, ενώ η HTC, όπως η Apple, υπερεκτιμά αυτή την τιμή.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !