Scribble:Το tweak που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε το iPhone με ένα μυστικό Scribble

0
Έχετε κουραστεί να ξεκλειδώνετε το iPhone σας με Face ID ή Touch ID; Τότε δοκιμάστε το νέο tweak Scribble. Όπως αναφέρει και το όνομά του μπορεί να και προσθέτει έναν νέο τρόπο ξεκλειδώματος του iPhone που επιτρέπει στους χρήστες να το ξεκλειδώσετε σχεδιάζοντας ένα μυστικό μοτίβο στην οθόνη. Πρόκειται για την αντικατάσταση του κωδικού πρόσβασης για χρήστες που θέλουν να φέρουν «σύγχρονη επιλογη» του iOS.

Με την εγκατάσταση του Scribble tweak μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που μπορείτε να καταγράψετε μέσα στις προτιμήσεις του tweak. Αφού προσθέσετε το σχέδιο, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή σας ανασχεδιάζοντας το στην κλειδαριά της οθόνης.

Το Scribble tweak προσφέρει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα για τους χρήστες να αλλάξουν το μέγεθος του, να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο με την λειτουργία χρώματος, την ικανότητα να απενεργοποιήσουν τη συσκευή μετά από καθορισμένο από τον χρήστη αριθμό αποτυχημένων προσπαθειών και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών κινούμενων εικόνων για επιτυχείς απόπειρες κωδικού πρόσβασης.

Από τις ρυθμίσεις, οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν την αυθεντικότητα αναγνώρισης κωδικού πρόσβασης για να είναι περισσότερο ή λιγότερο ασφαλείς.

Όταν το τσίμπημα είναι εγκατεστημένο, θα λάβετε μια οθόνη 'Draw Passcode' όταν προσπαθείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Σε αυτό το σημείο μπορείτε απλά να σχεδιάσετε το μοτίβο που προσθέσατε στο τσίμπημα για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Ακριβώς όπως συμβαίνει όταν κάποιος εισάγει πάρα πολλά λανθασμένα κωδικούς πρόσβασης, η συσκευή απενεργοποιείται μετά από πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες Scribble.

Το Scribble είναι ένα διασκεδαστικό tweak που είναι διαθέσιμο στo Cydia για $ 1.49 κάτω από το αποθετήριο του Packix. Υποστηρίζει το iOS 11 ή νεότερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του iOS 12.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !