Ο Tim Cook έδωσε μια συνέντευξη για τη στάση της Apple απέναντι στην ιδιωτικότητα των χρηστών και πολλά άλλα.

0
Ο Tim Cook συζήτησε πρόσφατα με τη δημοσιογράφο Diana Sawyer του ABC News, την επιθυμία της Apple να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα των χρηστών, την ψηφιακή ευημερία τους και πολλά άλλα ακόμη.  
Σε μια συνέντευξη στο ABC News, ο Cook επανέλαβε ότι η Apple δεν θέλει τους πελάτες να χρησιμοποιούν υπερβολικά το iPhone. Αντίθετα, θέλει τα smartphones της εταιρείας να επωφεληθούν και να εμπλουτίσουν τη ζωή των ανθρώπων, επιτρέποντάς τους να κάνουν πράγματα που δεν μπορούσαν νωρίτερα.

Ο Κουκ επίσης σημείωσε ότι ήταν έκπληκτος για το πόσο συχνά χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του "περίπου 200 φορές την ημέρα" με την νέα ρύθμιση.

Η Cook εξήγησε ότι, χρησιμοποιώντας το iOS 12, η ​​Apple προσπαθεί να δώσει στους γονείς τον πλήρη έλεγχο της χρήσης των συσκευών από τα παιδιά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple δήλωσε επίσης ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για την ανατροφή των παιδιών και ότι δεν υπάρχει καθολική λύση στο πρόβλημα της υπερβολικής χρήσης των gadgets.

Σύμφωνα με τον Cook, λαμβάνει συνεχώς επιστολές από γονείς με προτάσεις για το πώς να σώσουν τα παιδιά από την εξάρτηση από τα gadget.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Cook έθιξε τα προβλήματα της ιδιωτικής ζωής της Apple. Εξήγησε ότι οι εταιρείες που παρακολουθούν τους χρήστες στο Διαδίκτυο γνωρίζουν πολύ περισσότερα γι 'αυτούς από ό, τι περιμένουν. Μετά από αυτό, η CEO της Apple επανέλαβε ότι η εταιρεία αποθηκεύει αξιόπιστα όλα τα δεδομένα χρήστη.
Η πλήρης συνέντευξη του Tim Cook μπορεί να προβληθεί στην ιστοσελίδα του ABC News.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !