Η Apple θα σκοτώσει το iTunes

0
Μια μετά την άλλη, εμφανίζονται οι διαρροές στον Ιστό σχετικά με τα χαρακτηριστικά του macOS 10.15, το οποίο θα παρουσιαστεί στη διάσκεψη προγραμματιστών Apple WWDC που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου. 


Εχθές το MacRumors πρότεινε ότι το νέο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές της Apple θα ονομάζεται Mammoth. Τώρα το 9to5Mac δημοσιεύει screenshots που επιβεβαιώνουν ότι η Apple θα χωρίσει το iTunes σε ξεχωριστές εφαρμογές που θα είναι για την μουσική, περιεχόμενο βίντεο και podcasts.

Η συνέχεια στο σχεδιασμό είναι προφανής: οι νέες εφαρμογές είναι παρόμοιες με το iTunes που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Η εφαρμογή Μουσική θα χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε τραγούδια από την Apple Music και να διαχειριστείτε την προσωπική συλλογή της μουσικής του χρήστη. Θα διατηρήσει φυσικά τη δυνατότητα συγχρονισμού με το iPhone και το iPod σας.

Η νέα εφαρμογή τηλεόρασης περιέχει μια γραμμή εργαλείων για εναλλαγή μεταξύ των τμημάτων "Παρακολουθήστε τώρα", "Ταινίες", "Τηλεοπτικές εκπομπές" και "Βιβλιοθήκη".

Τα στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Podcasts δεν έχουν δημοσιευθεί οπότε δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό.

Η εφαρμογή iTunes εισήχθη το 2001. Η Apple το τοποθετούσε ως "το καλύτερο μέσο αναπαραγωγής πολυμέσων στον κόσμο". Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό δεν ήταν η εσωτερική ανάπτυξη της Apple αφού η εταιρεία το αγόρασε και το μετονόμασε σε συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων SoundJam MP. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !