Στην καρδιά του Apple Park στήθηκε μια μυστηριώδης σκηνή

0
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Apple Park, εμφανίστηκαν στο δίκτυο βίντεο με τις κατασκευές κάθε μήνα, αλλά μετά την έναρξη της νέας έδρας, η Apple άρχισε να μοιράζεται και αυτή με παρόμοια βίντεο.   
Σήμερα, ο Duncan Sinfield μοιράστηκε τα πρώτα πλάνα του Apple Park μετά το άνοιγμα. Το βίντεο, που τραβήχτηκε με τη βοήθεια του drone, δείχνει τη νέα πανεπιστημιούπολη της Apple, το θέατρο Steve Jobs και την περίπλοκη δομή στάθμευσης του Apple Park.

Δημοσιογράφοι του 9to5Mac σημείωσαν ότι το νέο βίντεο στο κέντρο του δακτυλίου "το διαστημόπλοιο" Apple Park υπάρχει μια μυστηριώδη δομή με τη μορφή μιας σκηνής. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Apple χρειάζεται μια σκηνή με καμάρες στα χρώματα του ουράνιου τόξου, αλλά σίγουρα συνδέεται με κάποια μουσική δραστηριότητα.

Είναι πιθανό η Apple να προετοιμάζεται να κρατήσει αυτό το καλοκαίρι μία από τις εκδηλώσεις που σχετίζονται με το προσωπικό της, όπου ονομάζεται "Bash" στο Apple Park.
Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω...Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !