Gesture: Ένα χρήσιμο tweak για το κέντρο ελέγχου - multitasking και όχι μόνο

0
Το Gesto είναι ένα νέο tweak που φέρνει την οθόνη multitasking στο iOS. Συνδυάζει το App Switcher και το Κέντρο ελέγχου σε μια ενιαία οθόνη και προσθέτει μερικά όμορφα κινούμενα γραφικά που το κάνουν να μοιάζει με μια εγγενή λειτουργία του iOS.   
Το Gesto έρχεται με δύο λειτουργίες που ονομάζονται Multi-Side και Side-by-Side. Σε λειτουργία πολλαπλών παραθύρων, ο Διακόπτης των εφαρμογών και το Κέντρο ελέγχου βρίσκονται στην ίδια οθόνη, ωστόσο ο διακόπτης των εφαρμογών είναι στην κορυφή ενώ το Κέντρο ελέγχου βρίσκεται στο κάτω μέρος. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν προς τα πάνω για πρόσβαση στην πλήρη διασύνδεση του Κέντρου Ελέγχου.

Το Side-by-Side από την άλλη θέτει το Κέντρο Ελέγχου και τον διαχειριστή Εφαρμογών δίπλα στο άλλο. Οι χρήστες μπορούν να σπρώξουν προς τα δεξιά για να αποκτήσουν πρόσβαση στον πλήρη "Διακόπτη" Εφαρμογών η να πάνε προς τα αριστερά για να έχουν πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου Το Gesto προσφέρει επίσης και κάποιες άλλες λειτουργίες, όπως ένα μενού γρήγορων ενεργειών, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο Κέντρο ελέγχου, να διαγράφετε εφαρμογές, να ελέγχετε την μουσική και πολλά άλλα. Έχει επίσης μια δυνατότητα "Κλείδωμα εφαρμογής", η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν το κλείσιμο εφαρμογών για συγκεκριμένες εφαρμογές, για να αποτρέψουν τυχαία ένα κλείσιμο. Μπορείτε να κατεβάσετε το Gesture από το Dynastic repo όπου είναι διαθέσιμο για $ 3.99.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !