Δωρεάν εφαρμογές για σήμερα στο AppStore

0
Έχουμε αρκετό καιρό να ασχοληθούμε με τις προσφορές εφαρμογών για το IOS και έτσι πιο κάτω  σήμερα πάμε να δούμε μερικές εφαρμογές που μπορειτε να κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα αν τις προλάβετε. 



Rate My Day!


Οι ρυθμοί τις καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για την υγεία μας βάζοντας στόχους που θα μας την βελτιώσουν.Αυτό ακριβός το κομμάτι θα αναλάβει η εφαρμογη αυτή Η εφαρμογή σας ειδοποιεί για να αξιολογήσετε την ημέρα σας βάσει του επιθυμητού χρονοδιαγράμματος. Η ειδοποίηση απλώς σας ζητά να σκεφτείτε την ημέρα σας, να την βαθμολογήσετε και στη συνέχεια να σημειώσετε τους λόγους που συνέβαλαν στην αξιολόγηση. Αυτές οι αξιολογήσεις καταγράφονται σε ένα ημερολόγιο που σας επιτρέπει να βλέπετε την υγεία των ημερών σας εβδομάδες και μήνες.
Την εφαρμογη θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ δωρεαν απο  2,99.


Union - Combine & Edit Photos



Όλα εκείνα τα εργαλεία που θέλετε για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας σε μια μόνο εφαρμογη.Είτε είστε επαγγελματίας, είτε απλά αναζητάτε το παιχνίδι στο Instagram, η Union σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε συνθέσεις εικόνων που σβήνουν. Απλά φορτώστε μερικές εικόνες και ξεκινήστε να εργάζεστε με τα εύχρηστα εργαλεία.
Την εφαρμογη θα βρείτε για λίγο δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ αντί του ποσού των 4,99 που έχει κανονικά.

Album Flow Pro

Μια εφαρμογη μουσικής διαφορετική από αυτή του συστήματος με επιπλέον δυνατότητες όπως σκοτεινή λειτουργία, ανίχνευση εικόνων απο τη συσκευή η απο το διαδίκτυο για να προσθέσετε στα τραγούδια σας, λήψη έργου/άλμπουμ και πολλά άλλα χρήσιμα.
Την εφαρμογη θα την βρείτε για λίγο δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !