Φοιτητής από το Ορλάντο εξέπληξε τον CEO της Apple

0
Στις ΗΠΑ, ένας έφηβος ήταν ο τυχερός για να πάρει πρώτος την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Apple Worldwide Developer Conference και λίγο αργότερα να συναντηθεί με τον ίδιο τον Tim Cook και να συζητήσει μαζί του για τις εφαρμογές του για κινητά.  
Ο 16χρονος Liam Rosenfield δεν περίμενε καν να συναντηθεί με τον CEO της Apple όταν επισκέπτονταν ένα από τα καταστήματα της εταιρίας.

Ο Tim Cook έφτασε στο Ορλάντο για να μιλήσει στη διάσκεψη και αποφάσισε να μιλήσει με τον Liam, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για τα επιτεύγματά του στην ανάπτυξη των εφαρμογών.

Ο φοιτητής του λυκείου Liman έχει πολλά επιτεύγματα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Για παράδειγμα, οργάνωσε μια ομάδα ανάπτυξης 16 ατόμων το Νοέμβριο του 2018. Και η εφαρμογή του για κινητά, που μετατρέπει τις εικόνες σε έργα τέχνης που αποτελούνται από χαρακτήρες ASCII, έλαβε βαθμολογία 4,2 βαθμών από τα 5 αστέρια στο App Store. Επιπλέον τώρα, αναπτύσσει δύο άλλες εφαρμογές για μουσικούς.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !