Η Apple Pay έρχεται σύντομα στην Ολλανδία

0
Η ολλανδική τράπεζα ING ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι η Apple Pay θα εμφανιστεί σύντομα στις Κάτω Χώρες.  

"Ναι! Η ING σας παρουσιάζει τώρα την Apple Pay. Σύντομα θα μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τις συσκευές Apple, όπως ένα iPhone, iPad ή ένα Apple Watch. Τι θα μπορούσε να είναι πιο βολικό, γιατί πάντα το φέρνετε μαζί σας? Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε ένα πορτοφόλι στην τσάντα σας. "

Η iCulture σημειώνει ότι οι φήμες για την απελευθέρωση της Apple Pay στις Κάτω Χώρες συζητήθηκαν πολύ νωρίτερα. Για μια στιγμή, η Apple Pay είχε ήδη εγγραφεί στην ING ως μέθοδο πληρωμής και η σελίδα Apple Pay μεταφράστηκε και στα ολλανδικά. Μετά την κυκλοφορία της Apple Pay στο Βέλγιο και την Τσεχική Δημοκρατία, οι Κάτω Χώρες παρέμειναν μία από τις λίγες "τυφλές" ζώνες στην Ευρώπη. Οι δημοσιογράφοι του 9to5mac επικοινώνησαν με την ING, αλλά η τράπεζα δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ακόμη να ανακοινώσει την ημερομηνία έναρξης.

Η Apple ανακοίνωσε ότι η Apple Pay θα είναι διαθέσιμη σε 40 χώρες μέχρι το τέλος του έτους, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια υπηρεσία πληρωμών για τουλάχιστον τρεις χώρες ακόμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !