Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζονται στις Ρυθμίσεις τα tweaks με το jailbreak του Chimera

0
Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή A12, οι πιθανότητες ότι τα tweakw δεν θα εμφανιστούν στις Ρυθμίσεις είναι πολλές. Πιο κάτω θα μιλήσουμε πως να κάνετε μια γρήγορη επιδιόρθωση για το ζήτημα του PreferenceLoader που φαίνεται να προβληματίζει όλους τους χρήστες του jailbreak της Chimera. 
Γιατί δεν εμφανίζονται τα τσιμπήματα στις Ρυθμίσεις στο iOS 12;

Το πρόβλημα πηγάζει από την έλλειψη υποστήριξης στα tweaks για τις συσκευές A12. Όπως γνωρίζετε ήδη, τα περισσότερα tweaks δεν διαθέτουν λειτουργική δέσμη προτίμησης για το ολοκαίνουργιο jailbreak της Chimera .

Εκτός αυτού, οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα στον τρόπο που εγκαθιστούν το πακέτο των προγραμματιστών το RocketBootstrap χρησιμοποιώντας το Sileo, το οποίο καθιστά τις περαιτέρω προτιμήσεις στα πακέτα.

Αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ενότητα προτίμησης σε κάποιο tweak, θα σας υποδεχτεί με το ακόλουθο μήνυμα

-Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση της δέσμης προτιμήσεων για το ....




Ευτυχώς, οι NepetaDev δημοσίευσαν αμέσως μια ενημερωμένη έκδοση του Cephei, η οποία διορθώνει τα ζητήματα του PreferenceLoader για τους χρήστες των συσκευών A12.
Προειδοποίηση -
Η εγκατάστασή σας θα σπάσει τελείως αν αποφασίσετε να κάνετε την εγκατάσταση σε μια συσκευή A11 (iPhone X ή χαμηλότερη).

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα PreferenceLoader στο jailbreak της Chimera

Βήμα 1 Ανοίξτε το Sileo και μεταβείτε στην ενότητα Πακέτα . Εναλλακτικά, μπορείτε να ανοίξετε το Sileo απευθείας από την εφαρμογή του jailbreak.

Βήμα 2 Μεταβείτε στις πηγές και καταχωρίστε τη διεύθυνση URL του αποθετηρίου του Ryan Petrich (https://rpetri.ch/repo).

Βήμα 3 Ανοίξτε την ενότητα Πακέτα και αγγίξτε το κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο "Ημερομηνία" και ανοίξτε την καρτέλα Προγραμματιστής . Αυτό το tweak είναι κρυφό και είναι προσβάσιμο μόνο μέσω αυτής της καρτέλας επειδή απευθύνεται σε προγραμματιστές, όχι σε μέσους χρήστες.

Βήμα 4 Προσθέστε την πηγή του NepetaDev (https://nepeta.me) στο Sileo και εγκαταστήστε το πακέτο Cephei Debian.


Βήμα 5 Επανεκκινήστε το iPhone ή το iPad.
Βήμα 6 Ανοίξτε την εφαρμογή Chimera και επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Το PreferenceLoader θα γίνει πλέον λειτουργικό και τα tweaks θα πρέπει να αρχίσουν να εμφανίζονται στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" όπως θα έπρεπε.
Εάν, ωστόσο, δεν μπορείτε να τα δείτε ακόμη, πιθανότατα δεν έχουν ενημερωθεί από τους προγραμματιστές για συσκευές A12 ακόμα.
Πολλά πακέτα, όπως τα Dune, Jellyfish και όλα τα πακέτα του NepetaDev, έχουν ήδη ενημερωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !