Η Apple αρχίζει να διακοσμεί το χώρο του WWDC 2019

0
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το WWDC 2019, το διεθνές συνέδριο της Apple για τους προγραμματιστές. Το WWDC θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, με κεντρικό άξονα για να παρουσιάσει τις καινοτομίες που έρχονται(συμπεριλαμβανομένου και του iOS 13).  
Η Apple προετοιμάζει το έδαφος σήμερα και άρχισε να στολίζεται γύρω από το συνεδριακό κέντρο του McEnery στο Σαν Χοσέ, όπου θα πραγματοποιηθεί το WWDC. Είναι αρκετά απλό προς το παρόν, υπάρχουν σημαίες με πολλές εικόνες, η αναφορά στο WWDC 2019 και, φυσικά, το λογότυπο της Apple. Αυτές οι σημαίες τοποθετούνται και σε στάσεις μετάβασης λεωφορείων, σε φώτα δρόμου και βρίσκονται κοντά στο συνεδριακό κέντρο McEnery.
Θα χρειαστεί να περιμένετε αυτό το Σαββατοκύριακο για να δείτε τις τελικές διακοσμήσεις που μπορεί να κρύβουν αναφορές σε αυτά που θα δούμε. Μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα νέα λογότυπα που χρησιμοποιούνται για το iOS, macOS και άλλα στοιχεία. Έχουν ήδη υπάρξει διαρροές στο παρελθόν, ακόμη και πριν από την έναρξη του κεντρικού γεγονος.

Η τελετή στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και μπορειτε να την παρακολουθήσετε και απο τις συσκευές σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !