Ένα ακόμη tweak για παράκαμψη ανίχνευσης jailbreak

0
Η ελευθερία είναι ο σκοπός του εργαλείου Shadow για την παράκαμψη ανίχνευσης του jailbreak.Έτσι αν δεν θέλετε να σας παρακολουθούν την συσκευή σας διάφορες εφαρμογές που έχουν αυτή τη δυνατότητα τότε θα σας φανεί χρήσιμο.  


To Shadow είναι μια ανοικτή πηγή, με παράκαμψη ανίχνευσης jailbreak για συσκευές που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα του iOS 12 και αναπτύσσεται από τον νεοφερμένο J. Jolano.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το Shadow είναι ικανό να νικήσει βασικές και προηγμένες μεθόδους ανίχνευσης jailbreak που υπάρχουν εδώ και καιρό και χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές.
Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος των χαρακτηριστικών του .....

Έλεγχοι εντοπισμού σφαλμάτων
Λειτουργία κλειδώματος
Δημιουργία χάρτη αρχείων
Φιλτράρισμα
Βιβλιοθήκες ανίχνευσης
Με το iOS 12συμβατό
Υποστήριξη για iPhone / iPad A12 / A12X (iPhone XS (Max) / XS / iPad Pro 2018)

Εγκατάσταση

Βήμα 1 Ξεκινήστε το Cydia.
Βήμα 2 Μεταβείτε στην καρτέλα Πηγές , πατήστε Επεξεργασία> Προσθήκη και στη συνέχεια εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του αποθετηρίου του Jolano - https://ios.jjolano.me/
Βήμα 3 Μόλις προστεθεί το αποθετήριο στη Cydia, ανοίξτε το και επιλέξτε Όλα τα πακέτα για να δείτε τα περιεχόμενά του. Βήμα Βημα 4 Επιλέξτε το Shadow και πατήστε Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε το πακέτο Debian στη συσκευή σας Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !