Αν έχετε ένα Heyday καλώδιο σταματήστε να το χρησιμοποιείτε

0
Εάν είστε από αυτούς που αγοράσατε ένα καλώδιο "Heyday" Lightning από το Target, θα πρέπει να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Ο έμπορος λιανικής πώλησης των καλωδίων ανακοίνωσε την ανάκληση όλων των καλωδίων lightning Heyday που πωλήθηκαν λόγω κινδύνου πυρκαγιάς και ασφάλειας.   
Η ανάκληση ισχύει για τα καλώδια 3ft Lightning USB. Η Target πώλησε το καλώδιο μέσω των καταστημάτων και του ηλεκτρονικού καταστήματος από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019 για 15 δολάρια. Η εταιρεία πώλησε περίπου 90.000 μονάδες καλωδίου κατά τη διάρκεια του εν λόγω χρονικού πλαισίου.

Παρακάτω είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Target περιγράφει τον κίνδυνο στην ιστοσελίδα ανάκλησης CPSC :

Το μέταλλο γύρω από το καλώδιο μπορεί να φορτιστεί ηλεκτρικά εάν έρθει σε επαφή με τις προεξοχές του βύσματος του φορτιστή στοίβας USB κατά τη φόρτιση, προκαλώντας κίνδυνο κρούσης και πυρκαγιάς.

Ο λιανοπωλητής έχει λάβει μέχρι στιγμής 14 αναφορές σχετικά με το κάπνισμα ή το σπινθήρισμα των καλωδίων, το οποίο περιλαμβάνει δύο αναφορές των καταναλωτών να καίουν το δάχτυλό τους εξαιτίας του καλωδίου που θερμαίνεται.

Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε ένα καλώδιο lightning Heyday από το μεταλλικό καλώδιο φόρτισης που είναι μοβ, πράσινο και μπλε ιριδίζοντα στο χρώμα. Η λέξη "heyday" αναγράφεται επίσης στον σύνδεσμο του καλωδίου.

Εάν είστε κάτοχος καλωδίου Heyday Lightning ή γνωρίζετε κάποιον που είναι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την Target και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το καλώδιο για τη δική σας ασφάλεια. Η εταιρία θα σας επιστρέψει την τιμή αγοράς για την επιστροφή του καλωδίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !