Η Huawei θα κυκλοφορήσει ένα αντικαταστάτη για το Android αυτό το φθινόπωρο

0
Τον Μάρτιο, ο CEO της Huawei, Richard Yu, δήλωσε ότι η εταιρεία διαθέτει ένα εφεδρικό λειτουργικό σύστημα, σε περίπτωση προβλημάτων με την άδεια χρήσης του Android λόγω του εμπορικού πολέμου των ΗΠΑ-Κίνας. Τώρα έγινε γνωστό ότι το OS από την Huawei θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.  
Οι μηχανικοί της Huawei έχουν αναπτύξει ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα το οποίο θα διανεμηθεί σε τηλέφωνα, υπολογιστές, tablet, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, φορητά gadget και άλλα προϊόντα της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Yu, θα συνεργαστεί επίσης με εφαρμογές Android και εφαρμογές ιστού σύμφωνα με το Hongmeng. Η ανάπτυξη του νέου λειτουργικού συστήματος μπορεί να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο και να συνεχιστεί μέχρι την άνοιξη του 2020.

Δεν είναι γνωστό αν το λογισμικό θα γίνει απο το Android OS και με του ανοιχτού κώδικα (AOSP), το οποίο η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει σε κάθε περίπτωση ή ο κινέζος κατασκευαστής θα ακολουθήσει το παράδειγμα του BlackBerry και θα κυκλοφορήσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Unix.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !