iPhone XS vs Pixel: Η Google συγκρίνει τους Χάρτες Google με τους χάρτες της Apple σε μια διαφήμιση

0
Η Google αποφάσισε και πάλι να συγκρίνει το Pixel 3a, το οποίο ξεκίνησε τις πωλήσεις του πρόσφατα, με το iPhone XS. Μπορείτε να δείτε τις λέξεις "Phone X" στην οθόνη, αλλά το όνομα του τηλεφώνου της Apple είναι κριμένο για ευνοήτους λόγους.  
Εδώ, η Google εμφανίζει την εφαρμογή Χάρτες Apple σε ένα iPhone XS στα αριστερά και στους Χάρτες Google στα δεξιά σε ένα Pixel 3a. Η Google Maps προσφέρει προσανατολισμό με την επαυξημένη πραγματικότητα πρόσφατα (μόνο για τα smartphones Pixel), απλά ενεργοποιήστε το smartphone σας για να δείτε πού μας δείχνουν τα βέλη μας λένε να πάμε. Με τα σχέδια της Apple, βρίσκουμε ένα κλασικό σύστημα μιας διαδρομής σε έναν χάρτη με ένα σημείο που μας αντιπροσωπεύει. "Με το Pixel 3a στα 399 δολάρια, μπορείτε τελικά να σταματήσετε να ακολουθείτε τη μπλε κουκκίδα. Με την αυξημένη πραγματικότητα στους Χάρτες Google, θα ξέρετε πού βρίσκεστε και πού να πάτε ", γράφει η Google στην περιγραφή της διαφήμισις της.

Η Google συνεχίζει να αντιμετωπίζει το iPhone για να προσελκύσει όσους έχουν ένα μοντέλο άλλο για να μεταβούν σε ένα Pixel 3a.Η Google έχει ήδη δημοσιεύσει μια διαφήμιση όπου συγκρίνει την κάμερα του iPhone XS με εκείνη του Pixel 3a (που έχει τον ίδιο αισθητήρα με το Pixel 3).

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το Pixel 3a είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας, όπου το iPhone XS είναι τοποθετημένο ως high-end. Επιπλέον, η επαυξημένη πραγματικότητα στους Χάρτες Google είναι καθαρά θέμα λογισμικού και τίποτα δεν εμποδίζει την Google να προσφέρει το ίδιο πράγμα στο iPhone, αν το επιθυμεί.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !