Το iPhone 11 θα μπορεί να μεταδίδει ήχο σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα

0
Η Apple μπορεί να προσθέσει υποστήριξη για τη μετάδοση ήχου Bluetooth σε διάφορες συσκευές ταυτόχρονα στα νέα μοντέλα iPhone, αναφέρει σημερα τα blog του Macotakara. 
Ίσως η Apple θα εφαρμόσει αυτό το χαρακτηριστικό σε όλα τα iPhone με το Bluetooth 5 (εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο iPhone), απελευθερώνοντας μια ειδική ενημέρωση για το iOS.
Το Macotakara περιγράφει ένα τέτοιο πιθανό σενάριο χρήσης μιας νέας λειτουργίας. Υποθέστε ότι το iPhone είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με το σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου και τα ακουστικά AirPods και οι φωνητικές εντολές από την εφαρμογή πλοήγησης μπορούν να αναπαραχθούν από το σύστημα πολυμέσων, ενώ η μουσική από την εφαρμογή Apple Music μπορεί να αναπαραχθεί από τα ακουστικά. Ένα άλλο προφανές σενάριο είναι να συνδέσετε δύο ζεύγη ακουστικών Bluetooth στο ίδιο iPhone.

Μερικά smartphone Android (για παράδειγμα, κατασκευασμένα από τη Samsung S8+...) έλαβαν τη δυνατότητα Dual Bluetooth Audio ήδη από το 2017, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αποτυχίες στην εργασία τους κάποιες φορές.

Τα νέα μοντέλα iPhone θα μας παρουσιαστούν και θα κυκλοφορήσουν όπως γίνεται παραδοσιακά τον Σεπτέμβριο. Είναι ήδη εγγεγραμμένα στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρασίας για να πάρουν την έγκριση των αγορών. Αναμένεται ότι ο σχεδιασμός του iPhone δεν θα υποστεί σημαντικές αλλαγές. Η κύρια διαφορά των επερχόμενων μοντέλων είναι η τετράγωνη μονάδα της κάμερας. Το υλικό του πίσω πλαισίου θα είναι απο σκληρό γυαλί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !