Ο Αυστραλός έφηβος που χάκεψε τους διακομιστές της Apple γλύτωσε απο από τη φυλακή

0
Οι διακομιστές της Apple δεν είναι πλέον απαραβίαστοι όπως το είδαμε πριν αρκετά χρόνια. Το 2015, ένας έφηβος ηλικίας μόλις 13 ετών στην Αυστραλία κατόρθωσε να εισέλθει στους εσωτερικούς διακομιστές του Cupertino , τους οποίους κανείς ποτέ ούτε καν ισχυρές ομάδες των χάκερ δεν κατάφερα να το πετύχουν πριν. 
Σήμερα ο νεαρός παρουσιάστηκε ανώνυμα μπροστά στο δικαστήριο ανηλίκων στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπου και γλύτωσε χωρίς φυλάκιση και σχεδόν χωρίς πρόστιμο. Με μεγαλοπρέπεια, ο δικαστής David White έκρινε ότι ο νεαρός χάκερ δεν είχε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας των πράξεών του κατά τη στιγμή των γεγονότων και ότι κατά συνέπεια μια ένα πόσο ύψους μόλις 500 δολαρίων θα αρκούσε για να φέρει πίσω τον έφηβο. στο δρόμο της σοφίας. Έτσι, κατά τους επόμενους 9 μήνες, ο εκκολαπτόμενος χάκερ μας πρέπει να σιγουρευτεί ότι σέβεται σχολαστικά το νόμο (ψηφιακό), διαφορετικά θα χαθούν τα 500 δολάρια και αυτός θα συλληφθεί.

Ο δικαστής υπενθύμισε επίσης ότι ο έφηβος-πειρατής είχε ήδη αρχίσει να χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του «σε θετική κατεύθυνση» μετά από το κατηγορητήριο του. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του εναγομένου φαινόταν πραγματικά εντυπωσιασμένος από το "πολύ υψηλό επίπεδο εμπειρίας" του νεαρού πελάτη του, υπενθυμίζοντας ότι δεν ήταν ασυνήθιστο οι μεγάλες επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν χάκερς ... που τους είχαν πειράξει στο παρελθόν!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !