Έρχεται νέος σχεδιασμός στη εφαρμογη Unc0ver για το jailbreak του ios 12

0
Το Unc0ver το jailbreak του iOS 12 στο iPhone, το iPad και το iPod touch θα εξελιχθεί σύντομα τις επόμενες ημερες. Ο προγραμματιστής του ο Pwn20wnd θα αλλάξει το σχέδιο και τον τρόπο με τον οποίο προχωράμε τα βήματα στο jailbreak. 
Μέχρι τώρα, αρκεί να ανοίξετε το Unc0ver και να αγγίξετε το μπλε κουμπί του "Jailbreak". Με τη νέα έκδοση, το μπλε κουμπί εξαφανίζεται και πρέπει να σπρωξετε την οθόνη για να ξεκινήσετε το jailbreak. Είναι το ίδιο πράγμα που κάνετε σε ένα iPhone X, iPhone XS ή iPhone XR για πρόσβαση στην αρχική οθόνη. Επίσης, γίνεται σε εφαρμογές όπως το Snapchat και το Instagram για να δείτε έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο σε μια ιστορία.

Ο Pwn20wnd δεν λέει ακόμα πότε αυτή η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη στο κοινό. Ξέρουμε μόνο ότι η τρέχουσα σχεδίαση θα είναι πάντα διαθέσιμη σε επιλογές για όσους το θέλουν. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το Unc0ver εξακολουθεί να μην προσφέρει υποστήριξη για την εγκατάσταση προσαρμογών στο iPhone XS, το iPhone XR και το πρόσφατο iPad με τον επεξεργαστή A12X, σε αντίθεση με το Chimera jailbreak.

Ως υπενθύμιση, το Unc0ver μπορεί να πραγματοποιήσει jailbreak όλες τις εκδόσεις του iOS 12 έως το iOS 12.1.2. Δεν υπάρχει ακόμη δημόσια jailbreak για νεότερες εκδόσεις από αυτές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !