Τα στιγμιότυπα του IOS 13 αποκαλύπτουν σκοτεινή λειτουργία και πολλά άλλα

0
Μια μικρή βόμβα αποκαλύψεων, έχει πέσει μια εβδομάδα πριν από το WWDC και την παρουσίαση του iOS 13. Το 9to5Mac κυκλοφορεί σήμερα screenshots του νέου κινητού λειτουργικού συστήματος της Apple, το οποίο παρέχει μια γενική εικόνα και μερικές καινοτομίες.  
Η σκοτεινή λειτουργία βρίσκεται στο κέντρο της λήψης, χρησιμοποιείται εδώ στην εφαρμογή Μουσική. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται από την εφαρμογή Ρυθμίσεις ή απευθείας από το κέντρο ελέγχου. Δεν διευκρινίζεται αν θα υπάρχει επιλογή για την αυτόματη ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Επιπλέον, η σκοτεινή λειτουργία αν είναι πραγματικά μαύρη, θα εξοικονομήσει λογικά περισσότερη μπαταρία στο iPhone με οθόνη OLED (iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max), αφού τα εικονοστοιχεία είναι απενεργοποιημένα.

Μεταξύ των άλλων αλλαγών, υπάρχει μια μικρή αλλαγή στο dock στην αρχική οθόνη με ελαφρώς πιο σκούρο χρώμα. Αλλά η αρχική οθόνη, όπως γνωρίζουμε, δεν εξελίσσεται. Επιπλέον, εμφανίζεται μια νέα διεπαφή μετά από ένα στιγμιότυπο οθόνης για γρήγορες προσαρμογές όπως η περικοπή κάτι που το έχουν τα κινητά Samsung εδώ και χρόνια.
Το iOS 13 θα είναι επίσης η ευκαιρία να έχετε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Υπενθυμίσεις. Τέλος, οι εφαρμογές Βρείτε το iPhone μου και την εύρεση των φίλων μου θα συγχωνευθούν. Έχουμε μόνο το εικονίδιο της εφαρμογής για την ώρα.

Το iOS 13 θα ανακοινωθεί στο κεντρικό μήνυμα της WWDC στις 3 Ιουνίου, μαζί με τα macOS 10.15, watchOS 6 και tvO 13.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !