Το iOS 12.4 beta 3 είναι διαθέσιμο + beta 2 του watchOS 5.3 και του tvOS 12.4

0
Η Apple κυκλοφόρησε ήδη την τρίτη beta (build 16G5038d) του iOS 12.4 σε iPhone, iPad και iPod touch για τους προγραμματιστές. Eπειδή η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου και η δεύτερη έφτασε πέντε ημέρες αργότερα, ο μικρός ρυθμός των betas είναι συνήθως οτι βαδίζουμε προς το τέλος και όχι στην αρχή, αλλά τι σημασία έχει;  
Δεν παρατηρήθηκε καμία ιδιαίτερη καινοτομία ούτε με την πρώτη βήτα ούτε με τη δεύτερη. Γνωρίζουμε μόνο ότι το iOS 12.4 θα υποστηρίξει την Apple Card, τη φυσική τραπεζική κάρτα που θα κυκλοφορήσει η Apple στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι. Αλλά πέρα ​​από αυτό, τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις επιδόσεων. Για να δούμε αν η beta σήμερα θα μας εκπλήξει με ορατές αλλαγές.

Εάν το iPhone έχει ρυθμιστεί ώστε να λαμβάνει τις beta των προγραμματιστών με το απαραίτητο πιστοποιητικό, η τρίτη έκδοση beta του iOS 12.4 είναι διαθέσιμη τώρα από το Settings> General> Software Update. Η νέα δημόσια beta θα πρέπει να κυκλοφορήσει απόψε ή αύριο.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει μια δεύτερη beta για το watchOS 5.3 (build 16U5537b) και μια δεύτερη beta για το tvOS 12.4 (build 16M5537c). Παραδόξως, το macOS 10.14.6 παραμένει στην πρώτη beta.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !