Νέο μαύρο τρίμηνο για τις πωλήσεις του iPhone

0
Η Apple αγωνίστηκε πραγματικά για μερικούς μήνες με το iPhone. Ο κατασκευαστής έχασε ακόμη περισσότερο στις πωλήσεις και αυτό επιβεβαιώθηκε και πάλι για το προηγούμενο τρίμηνο.   
Τα στοιχεία της Gartner θυμίζουν πως 44,57 εκατομμύρια iPhone πωλήθηκαν τους πρώτους τρεις μήνες. Συγκριτικά, υπήρχαν 54,1 εκατομμύρια αντίτυπα την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Αυτό εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει πτώση 17,62%. Συνεπώς, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς έλαβε ένα χτύπημα, από 14,1% πριν από ένα χρόνο σε 11,9% αυτή τη φορά.

Η Samsung, ο κορυφαίος πωλητής των smartphone, σημείωσε επίσης μια πτώση, αλλά σε αυτή είναι λιγότερο έντονη. Οι πωλήσεις μειώθηκαν κατά 8,83% και το μερίδιο αγοράς της έχασε 1,3 μονάδες. Αντίστροφα, η Huawei αυξήθηκε κατά 44,55% και το μερίδιο αγοράς της αυξήθηκε κατά 5,2 μονάδες σε 15,7%. Όσον αφορά την παγκόσμια αγορά, οι πωλήσεις μειώθηκαν στα 373 εκατομμύρια αντίτυπα έναντι 383,5 εκατομμυρίων πριν από ένα χρόνο.

"Η ζήτηση για high-end smartphones παρέμεινε χαμηλότερη από αυτή των βασικών smartphones, η οποία έχει επηρεάσει μάρκες όπως η Samsung και η Apple", λέει η Gartner. Σχετικά με την Apple μόνο, η εταιρεία αναφερει πως "Η Apple αντιμετωπίζει μεγαλύτερους κύκλους αντικατάστασης, καθώς οι χρήστες δύσκολα έχουν αρκετό ενδιαφέρον για να δικαιολογήσουν την αντικατάσταση των υπάρχοντων iPhones . "

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !