Η Xiaomi παρουσίασε δύο νέα smartphone

0
Η Xiaomi παρουσίασε δύο νέα smartphone το Redmi K20 και το Redmi K20 Pro. Οι πωλήσεις στην Κίνα ξεκινούν την 1η Ιουνίου. Το κόστος του K20 στη βασική έκδοση θα είναι 289 δολάρια και του K20 Pro στα 362 δολαρια.  
Οι νέες συσκευές είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855. Με αυτόν τον επεξεργαστή λειτουργεί επίσης, για παράδειγμα, το Samsung Galaxy S10. Στο βασικό μοντέλο του Redmi K20 είναι τα τα 6 GB μνήμης RAM και τα 64 GB χώρου. Μια πιο ισχυρή έκδοση έλαβε 8 GB μνήμης RAM και 256 GB αρχείων αποθήκευσης.

Η οθόνη και στα δύο smartphones είναι μια AMOLED με διαγώνιο 6,39 ίντσες. Οι δημιουργοί έχουν επίσης ενσωματώσει στην οθόνη σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων της έβδομης γενιάς.

Το Redmi K20 και το Redmi K20 Pro έχουν τώρα μια γρήγορη λειτουργία φόρτισης για 80 λεπτά. Η έκδοση Pro έλαβε επίσης ένα σύστημα ψύξης που θα επιτρέψει στο smartphone να παραμείνει δροσερό ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης χρήσης.

Η συσκευή έχει επίσης μια κύρια τριπλή κάμερα 48 megapixel και μια ανασυρόμενη κάμερα 20 megapixel για selfies.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !