Το iPhone του 2019 και τα επόμενα μοντέλα θα λάβουν μια νέα κεραία...και άλλα νέα

0
Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo μοιράστηκε νέες πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, το iPhone του 2019 και τα επόμενα μοντέλα θα λάβουν μια νέα δομή κεραίας.  
Ο Κουό εξήγησε ότι το iPhone του 2019 θα λάβει μια τροποποιημένη κεραία PI, που παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Σε αυτή την περίπτωση, οι προγραμματιστές ήδη εργάζονται για τη βελτίωση της, έτσι σύντομα οι κεραίες θα διπλασιαστούν. Το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR χρησιμοποιούν κεραίες από πολυμερή υγρών κρυστάλλων (LCP), έτσι ώστε οι συσκευές να έχουν μερικές φορές προβλήματα με τη μετάδοση σήματος υψηλής συχνότητας.

Η τροποποιημένη κεραία που θα λάβουν τα μοντέλα του 2019 είναι ωφέλιμη για την Apple στην τιμή και την απόδοση, αλλά σχεδιάζεται να εξοπλίσει τα smartphones του 2020 με νέες κεραίες, λόγω των οποίων το κόστος τους θα αυξηθεί κατά 10-20%.

Ο Kuo σημείωσε επίσης ότι ο προμηθευτής της Apple χάνει κέρδη λόγω του γεγονότος ότι στο Cupertino δεν βιάζονται να τοποθετήσουν παραγγελίες για νέες παρτίδες εξαρτημάτων. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από μη επαληθευμένες πηγές, φέτος η Apple δεν σκοπεύει να παραγγείλει πρόσθετες παρτίδες του Apple Watch και του iPad.

Ο αναλυτής σημείωσε ότι ο όγκος των αποστολών του iPhone κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 δεν θα αλλάξει σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι και τα νέα προϊόντα το 2020 θα λάβουν μόντεμ από τη Samsung και την Qualcomm.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !