Ο Tim Cook συμμετείχε στην ετήσια συνάντηση των μετόχων της Berkshire Hathaway.

0
Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Tim Cook παρέστη στην ετήσια συνάντηση μετόχων της Berkshire Hathaway στην Ομάχα της Νεμπράσκα. Ο Cook δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ήταν "ενθουσιασμένος" που ο Warren Buffett έχει επενδύσει στην AAPL.  
Σε μια σύντομη συνέντευξη για το Fox Business, ο Cook εξήρε τον Warren Buffet ως έναν σπουδαίο μέντορα από τον οποίο έμαθε πολλά.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Berkshire Hathaway κατέχει μετοχές της AAPL αξίας άνω των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σε μια συνέντευξη στο CNBC, ο Buffett είπε ότι ήταν ικανοποιημένος με την πρόσφατη έκθεση της Apple για τα κέρδη της για το δεύτερο τρίμηνο του 2019:

"Είμαι ευχαριστημένος με την οικονομική τους έκθεση", δήλωσε ο Buffett, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν λαμβάνει επενδυτικές αποφάσεις βάσει μιας τριμηνιαίας έκθεσης. "Αυτό που υποσχέθηκαν και αυτό που παρουσίασαν στην έκθεση ίσως να είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε στην κατοχή μας μετοχές της Apple που αξίζει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια."
(αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που η μετοχή προσωρινά άγγιξε το ένα τρις την περασμένη εβδομάδα πριν ξανά πέσει)

Τέλος, ο Κουκ επισκέφθηκε το κατάστημα λιανικής της Apple στο Village Pointe την Παρασκευή. Τοπικές ειδήσεις αναφέρουν ότι ο Cook πέρασε περίπου 20 λεπτά στο κατάστημα, μιλώντας με στελέχη, προσωπικό και πελάτες. Cook επισκέπτεται τακτικά τα τοπικά καταστήματα της Apple, ταξιδεύοντας στον κόσμο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !