Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi (και άλλους) από το iPhone

0
Είναι αρκετά ενοχλητικό όταν ξεχνάτε τον κωδικό πρόσβασης ενός δικτύου Wi-Fi στο οποίο είχε προηγουμένως πρόσβαση.Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi, έχετε πολύ λίγη βοήθεια από το iPhone, το iPad ή το Mac σας. 
Αυτές οι συσκευές δεν θα αποκαλύψουν εύκολα τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi. Σίγουρα μπορείτε να πάτε και να κοιτάξετε κάτω από το δρομολογητή του Wi-Fi, αλλά αυτό είναι εφικτό μόνο αν έχετε πρόσβαση σε αυτόν η αν δεν είχατε κάποια στιγμή αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης από την προεπιλογή σε κάτι άλλο.

Εδώ είναι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο το 4uKey - Password Manager όπου μπορεί να σας σώσει. Με αυτό το εργαλείο διαχείρισης κωδικών πρόσβασης μπορείτε να βρείτε άμεσα τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi από το iPhone , iPad, Mac και το Windows PC. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση και προσφέρει λύση με ένα κλικ. Για να το χρησιμοποιήσετε μπορείτε απλά να ξεκινήσετε το εργαλείο στο Mac ή τον υπολογιστή σας και να συνδέσετε το iPhone με τον υπολογιστή σας με ένα καλώδιο.
Το εργαλείο θα εντοπίσει τη συσκευή σας και μετά τη σάρωση θα σας παρουσιάσει μια λίστα ανακτημένων κωδικών πρόσβασης.
Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο καθώς οι χρήστες έχουν την τάση να ξεχνούν τους κωδικούς πρόσβασης που είναι αποθηκευμένοι στη μνήμη του iPhone τους και όταν πρέπει να συνδεθούν σε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό με άλλη συσκευή, δεν γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης για να τον μοιραστούν.
Με το εργαλείο 4uKey έχετε ακόμα τη δυνατότητα να σαρώσετε και να προβάλετε λογαριασμούς αλληλογραφίας και να δείτε πληροφορίες πιστωτικών καρτών από τις συσκευές σας.
Μπορείτε να το κατεβάσετε ως δωρεάν δοκιμή για Windows και Mac χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.


https://www.tenorshare.com/products/ios-password-manager.html

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !