Ο διάδοχος του iPhone XR θα κυκλοφορήσει σε δύο νέα χρώματα

0
Σήμερα έγινε γνωστό ότι η Apple ξεκίνησε την παραγωγή των επεξεργαστών A13 για smartphones του 2019 και η δικτυακή πύλη του Macotakara πρόσθεσε αυτές τις πληροφορίες με ένα μήνυμα σχετικά με τα νέα χρώματα του διαδόχου του iPhone XR. Αυτό το έτος δεν θα υπάρξει το μπλε και το κοράλλι iPhone.  
Σύμφωνα με ιαπωνική έκθεση της πύλης, ο διάδοχος του iPhone XR θα διατίθεται σε έξι χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο, το κίτρινο και το (PRODUCT) RED, καθώς και σε δύο νέα χρώματα που είναι το πράσινο και λεβάντα.

"Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στην αλυσίδα εφοδιασμού, το 6.1 ιντσών μοντέλο iPhone 2019 με οθόνη LCD θα διατίθεται σε 6 χρώματα. Ταυτόχρονα, το πράσινο και η λεβάντα θα αντικαταστήσουν τα κοράλλια και τα μπλε, "αναφέρει ο Macotakara.

Το iPhone XR έγινε το δεύτερο smartphone της Apple, μετά το iPhone 5C, το οποίο ήταν διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα εκτός από μαύρο, λευκό και χρυσό. Η εταιρία Cupertino χρησιμοποιεί τακτικά τη γκάμα χρωμάτων iPhone XR ως εργαλείο μάρκετινγκ για την προώθηση της συσκευής, όπως στο διαφημιστικό σήμα Color Stream που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Σε αυτά τα χρώματα θα είναι το νέο iPhone XR

Αναμένεται ότι φέτος ο διάδοχος του iPhone XR θα είναι εξοπλισμένος με ένα νέο επεξεργαστή της Apple A13, καθώς και δύο κάμερες στον πίσω πίνακα. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, οι αναλυτές προτείνουν την εισαγωγή αμφίδρομης ασύρματης φόρτισης, μια ενημερωμένη διάταξη κεραίας και μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !